GEYVE TEK YÜREK OLDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Geyveliler yediden yetmişe tek yürek, olarak "Şehitler ölmez, bayraklar inmez, ezanlar dinmez, vatan bölünmez!" dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve 'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kamu ve özel kuruluşlar bayraklarla süslendi. Şehitlerin kabirleri ziyaret edildi.

Tüm camilerde Kuran-ı Kerim tilavet edildi. Şehitler için hatimler indirildi. Mevlidi şerif okundu.

15 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00'de İlçe Emniyet Müdürlüğünün önünden başlayan, Milli Birlik Yürüyüşüne başta Geyve kaymakamı, İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Ömer Yüzük, Belediye başkanı Murat Kaya, Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan olmak üzere daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Dev bayrağı taşıyan gençlerin "Şehitler ölmez, bayraklar inmez, ezanlar dinmez, vatan bölünmez!" sedaları gökleri çınlattı.

Cumhuriyet Meydanına gelen kalabalık, tüm şehitlerimizin aziz hatırası için bir dakikalık saygı duruşundan sonra coşkuyla İstiklal Marşını söyledi. Öğretmen Halil Sert, programı başarıyla sundu.

Geyve belediye başkanı Murat Kaya ve İlçe kaymakamı İlyas Memiş yaptıkları konuşmada, Türk milletinin Necip bir millet olduğunu, vatan, millet ve bayrak için ölümü dahi göze alabildiğini, 15 Temmuz'da Feto'cuların yaptığı hainliği asla unutturmayacaklarını, vurguladılar.

Şerefiye camisi İmam-Hatibi Mehmet Salur Kuran-ı Kerim okudu. İlçe müftüsü Rahmi Yiğit, vatanın birlik ve beraberliği, insanların huzuru için dua ettirdi. Geyve belediyesi herkese pilav ikram etti.
Gece saat 00.13'te tüm camilerden salalar okundu.

 

MEHMET AYDOĞAN

#15-temmuz #feto #darbe #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs