KAYMAKAM MEMİŞ ALTIN VERDİ

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, ilçedeki okullardan mezun olan, Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda başarı gösteren öğrencileri tebrik edip altın ile ödüllendirdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve kaymakamı İlyas Memiş'in makam odasında yapılan ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Merkez Müdürü Mustafa Doğan, Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş, Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürü Erol Erdem, Geyve Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürü Ahmet Erol, Alifuatpaşa Ortaokulu müdürü Bahatdin Aydemir, İstanbul Çapa Fen Lisesini ve Necmettin Erbakan Fen Lisesini kazanan Alifuatpaşa Ortaokulundan mezun Murat Uçar ile Zehra Besen, Cevat Ayhan Fen Lisesini kazanan Osmangazi Ortaokulundan mezun Metehan Parlar ile Geyve Kız İmam Hatip Ortaokulundan mezun Betül Kaptan; YKS’den yüksek puan alan Geyve Anadolu Lisesinden mezun İremnur Kozcaz ile Hilal Karadağ, Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun Muhammet Ali Çalık ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Öğrencilerin tercih edecekleri bölümler ve gelecekte hangi meslek dalında kariyer yapacakları hakkında bilgi alan Kaymakam Memiş, öğrencileri, okul müdürlerini ve ailelerini tebrik edip öğrencilere altın ve kitap armağan etti.

MEHMET AYDOĞAN.

#kaymakam #sinav #odul #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs