Aşure kardeşliği

Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen Kardeşlik Aşuresi adlı etkinlikte, öğrencilerin getirmiş olduğu malzemelerden yapılan aşure ikram edildi.
Emir DOLUNAY Emir DOLUNAY

Geyve Kız AİHL her yıl olduğu gibi bu sene de Aşure Günü etkinliği gerçekleştirdi. Kardeşlik Aşuresi adlı faaliyetle, hazırlanan iki kazan aşure okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilere ikram edildi. Okul müdürü Ahmet EROL'un da bizzat aşure dağıttığı günde, bazı veliler de misafir oldu. Öğretmen, öğrenci ve veliler bir arada aşure yiyerek sohbet ettiler.

MALZEMELER ÖĞRENCİLERDEN

Günün en önemli hususlarından biri de, öğrencilerin aşure malzemelerini evlerinden getirmesi oldu. Buğday, nohut, kuru fasulye, kayısı, kuru üzüm, fındık, kuru incir, süt, şeker ve aşure için gerekli olan diğer malzemeleri belirli miktarlarda okulumuza getiren öğrenciler, paylaşma duygusunun verdiği mutluluğu da birlikte yaşadı.

"EĞİTİME TAT KATTILAR"

Aşureyi öğretmenlerle birlikte yiyen öğrenciler faaliyetten oldukça memnun kaldılar. Yapılan ikramı ve aşureyi çok beğendiklerini söyleyen öğrenci ve veliler, yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ettiler. Kardeşlik Aşuresi etkinliğinde emeği geçen öğretmenler ise, "Eğitime tat kattık" yorumunda bulundular.

#asure

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs