GEYVE AYVA FESTİVALİNE DAVET

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, 12-13 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Ayva Festivaline herkesi davet ediyor.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Belediyesi 12-13 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği festivalle ilçede birçok etkinlik yapacak. Ayva Festivali dışarıdan gelecek misafirlere ilçenin sıcak ve samimi yüzünü de gösterecek. Festivalin ilk günü saat 13:30 da kortej yürüyüşü ile başlayıp protokol konuşmaları, tarım fuarı, halk oyunları, Ayva tatlısı ve yöresel lezzetler yarışması, Hayati Yerebakan konferansı ile devam edecek. Gece Karadeniz müziğinin ekolü Kont Adnan ve Tuğçe Kandemir konseri ile son bulacak.Havai Fişek gösterisi yapılacak.

EMİR VE EKİN GENÇLERİ COŞTURACAK

 

İlk gün Kont Adnan ve Tuğçe Kandemir ile coşacak olan Geyveliler ikinci gün Emir Şamur, Ekin Uzunlar ile dolu dolu eğlenmeye devam edecek.Ayvanın başkenti Geyve’de en güzel ayva yarışması ile başlayacak olan Ayva Festivalinin 2. Günü Bando Gösterisi, Geyve Yöresel ürünler üretim merkezinde Uçurtma Şenliği ve genç sanatçıların konserleri sonrasında havai fişek gösterisiyle gece son bulacak.

İLÇEYE DEĞER KATACAK

Festivalle ilgili konuşan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya şunları söyledi: Ayvanın Başkenti Geyve sloganıyla çıktığımız yolda ilçenin ayvasını dünyaya tanıtmak istiyoruz. 10 yıldan bu yana yaptığımız belediye başkanlığı süresince ilçemize çeşitli hizmetleri kazandırmak adına çok gayret ettik. Belediyeciliğin yol, asfalt yapmak veya çöp temizlemekten ibaret olmadığı felsefesiyle hareket ediyoruz. İlçemize değer katacak çalışmalarımız oldu. 12-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz festivale herkesi bekliyoruz. 
MEHMET AYDOĞAN

#geve #ayva #festival #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs