Bu sandalyelerde oturmak için 25 yıl çalışmak gerekiyor.

Herkesin hayaline onlar ulaştılar.
Emir DOLUNAY Emir DOLUNAY


Yıllarca çalıştıktan sonra emekli olan vatandaşlarımız, kahvehaneler ve çay bahçelerinde huzurlu bir şekilde vakit geçiriyor.

Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi ilçemiz Geyve'de de emekli vatandaşlarımızın bir araya gelebildiği sakin ve huzur veren mekânlar bulunuyor. Çeşitli mesleklerde emek veren vatandaşlarımız, uzun ve yorucu yılların ardından buralarda emekliliğin tadını çıkarıyor. Emekliler, artık işe gitmek yerine günün belirli saatlerinde özellikle ağaçların gölgelediği kahvehaneler ve çay bahçelerinde huzur buluyor.

O SANDALYELERE OTURABİLMEK
İÇİN YILLARCA EMEK VERDİLER

Çevreden geçenlerin gıpta ile bakışlarına maruz kalan emekli vatandaşlarımız, birçok kişinin bu sandalyelerde oturmanın hayalini kurduğunu belirtiyor. Çalışarak geçen senelerin ardından günlerin tadını çıkardıklarını ifade eden emekliler, geride bıraktıkları zamanın dolu dolu geçmesinin neticesinde huzur dolu günlere ulaşmanın verdiği mutluluğu hissettiklerini anlatıyor.

TECRÜBELERİNİ AKTARIP
ESKİLERİ YÂD EDİYORLAR

Kahvehane ve çay bahçelerinde gazete okuyarak ya da haber izleyerek gündemi de takip eden emekli vatandaşlarımız, eski günleri yâd edip hatıralarını birbirleriyle paylaşıyorlar. Bu mekânların genellikle cami yakınlarında olması da namaz vakitlerinde ibadetlerini yapmalarını kolaylaştırıyor. Emekli vatandaşlarımız, yanlarına gelen gençlerle de sohbet ediyor. Onların geçmiş yıllarla ilgili meraklı sorularını cevaplandıran emekliler, tecrübelerini de gençlere aktarıyor.

#emekli #geyve

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs