Geyve Ayva Festivali iptal edildi.

12-13 Ekim tarihlerinde 3. yapılacak olan “Geyve Ayva Festivali” TSK(Türk Silahlı Kuvvetleri)’nın başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı dolayısıyla iptal edildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Barış Pınarı Harekatının başlaması nedeniyle bütün hazırlıkları tamamlanan Geleneksel Geyve Ayva Festivali iptal edildi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya “Barış Pınarı Harekatı’nın başlamasıyla birlikte festivali iptal ettik. Mehmetçiğimiz cenk ederken bizim burada eğlence tertiplememiz, konser organize etmemiz doğru olmaz. 12-13 Ekim tarihlerinde yapacağımız festivali iptal ettik”

DUA EDELİM

Devletimizin bekası vatanımızın bölünmez bütünlüğü için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğimize destek ve dua isteyen Başkan Kaya “Bizi başka milletlerden, devletlerden farklı kılan özelliklerimiz var. Biz Türkler ordusu olan millet değil, milleti ordu olan bir ulusuz. Bu sene festival yapmasak da olur. Ordumuzun muvaffak olması, Mehmetçiğimizin ayağına taş değmemesi için dua edelim” dedi.

GEYVE HABER ekibi olarak, Cenabı Allah'tan ordumuza başarılar diliyoruz.

Mehmet AYDOĞAN 

#geyve #ayva #iptal #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs