Doktorlar mutluluğa EVET dedi

Geyve Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Dr. Mehmet Seçkin'in oğlu diş hekimi Fatih Seçkin ile Burdurlu Ömer Dilek'in kızı diş hekimi Kamile Dilek muradına erdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Dr. Fatih Seçkin ve Dr. Kamile Dilek düğün davetiyelerine "Ömür boyu mutluluğa imzamızı atarken, sizlerin de yanımızda olmanızdan büyük mutluluk duyacağız."diye yazarak, akraba ve dostlarını düğünlerine davet ettiler.

Gençlerin bu mutlu gününe başta aileleri olmak üzere; Geyve belediye başkanı Murat Kaya ile Adapazarı belediye başkanı Mutlu Işıksu ve yüzlerce dostları katıldı.
Adapazarı Erkan Sezgin salonunda yapılan düğünlerinde nikahı kıyan Geyve belediye başkanı Murat Kaya:"Geyve'ye yıllarca hizmet veren Dr. Mehmet Seçkin'in evlatlarına mutluluklar diliyorum." dedi.

Düğün sahibi Sultan - Dr. Mehmet Seçkin ile Dilek-Fatih çifti bütün davetlilerle yakından ilgilenerek, yemek ikram ettiler.
GEYVE HABER ekibi olarak, genç çiftlere her iki cihanda mutluluklar dileriz. 
 

MEHMET AYDOĞAN 

#dr #seckin #dugun #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs