MUHTEŞEM FUAR

Geyve Anadolu Lisesinin düzenlediği TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı muhteşemdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


KATILIM ÇOK OLDU
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı törenle açıldı. Programı öğretmen Dilek Çiftçi, başarıyla sundu.

Geyve Anadolu Lisesinin bahçesinde düzenlenen Bilim Fuarına İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, belediye başkan vekili Remzi Akçay, Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Jandarma Komutanı Üstğ. Abdurrahman Evin, İl Milli Eğitim Müdür v. Ergüven Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, şube müdürleri Yavuz Şengül ve Halit Suçatı, okul müdürleri, muhtarlar derneği başkanı Abdullah Şenel, öğretmenler, öğrenciler ile diğer okulların öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşması yapan okul Müdürü Ahmet Akkuş şunları söyledi: Fuarımızın hazırlanmasında maddi ve manevi destek sağlayan Geyve belediyesine, daire amirlerimize, esnafa, öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime; ayrıca izlemeye gelen davetlilere, özellikle proje yürütücümüz öğretmen Selçuk Altun'a teşekkür ederim. 
 

ŞAHESERLER SERGİLENDİ
Fuarda 14 öğretmen ve 60 öğrencinin uzun süre çalışarak hazırladığı 21 şaheser sergilendi. Oyun, deney gibi ilgi çekici aktiviteler içeren projeler ziyaretçileri cezbetti. Geyve kaymakamı İlyas Memiş'in eserleri tek tek dolaşarak, projelerin içeriği hakkında öğrencilerden bilgi alması ve konuyla ilgili sorular sorması takdire şayandı. 
Geyve kaymakamı İlyas Memiş ile davetliler, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Fuarı gezen ziyaretçilere yemek ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Fuar sonunda öğrenciler, daire amirleriyle birlikte aile fotoğrafı çektirdi.
MEHMET AYDOĞAN

#gal #bilim #fuar #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs