Artırılmış gerçeklik

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Artırılmış gerçeklik Müdür Yardımcısı Ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Yusuf Gerbaga tarafından öğrencilere
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürü Erol Erdem konuyla ilgili şunları söyledi: Müdür yardımcımız ve Bilgisayar ööretmenimiz Yusuf Gerbaga öğrencilere, Artırılmış gerçeklikten (Augmented Reality) bahsetti. 

Augmented Reality (Artırılmış Gerçeklik): içinde yaşadığımız dünyadaki bilgilerin bir araç vasıtasıyla elde edilen görüntü veya bilgilerle bir araya getirilerek bir amaç için zenginleştirilmesi anlamına gelmektedir.

Eğitim, Elektronik ticaret, mimari ve tasarım, eğlence, satış ve pazarlama, giyim ve endüstrisi gibi birçok alanda arttırılmış gerçeklik uygulamalarına rastlamak mümkündür. Eğitimde teknoloji kullanımı her yıl artıyor. Akıllı tahtalar, tabletler derken öğrenciler artık daha fazla dijital ortamlarda öğrenmeye, ders çalışmaya başladı.

Eskiden kalın kitaplarla işlenen dersler, artık tamamen sanal ortamlarda yer alıyor. Öğrencilerin anlatılmak istenen durumu daha gerçekçi bir şekilde görerek öğrenmelerine destek oluyor. Okulumuz yakademik başarının adresi, sosyal etkinliklerin merkezidir.

MEHMET AYDOĞAN

#ihl #artirilmls #gercek #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs