Bayrağı dalgalandırmak gurur veriyor

Geyve Anadolu Lisesi öğrencileri, Wushu kung-fu müsabakalarında Türkiye şampiyonu oldu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesi, başarılı öğrencilere ödül töreni düzenledi. Okulun bahçesinde düzenlenen ödül törenine; Okul müdürü Ahmet Akkuş, şampiyon öğrenciler Ali Atak, Şevval Besi, Pınar Dönmez, müdür yardımcıları, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Azem Sönmez ile Yahya Özen ve öğrenciler katıldı.

Okul müdürü Ahmet Akkuş dereceye giren öğrencilere, Okul Aile Birliğinin satın aldığı altın ödülünü verme töreninde şunları söyledi: Okulumuzun üç öğrencisi Türkiye Geleneksel Wushu kung-fu şampiyonası 15-17 yaş grubunda dereceye girdiler. 9. sınıf öğrencimiz Ali Atak Türkiye birincisi, 12. sınıf öğrencilerimizden Şevval Besi iki dalda Türkiye üçüncüsü, Pınar Dönmez Türkiye 3.oldular. Öğrencilerimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Özdal Taşdan ile öğrencilerin Wushu kung-fu antrenörlerine ve Azem Sönmez ile Yahya Özen velilerimize teşekkür ediyorum. 
 
BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMAK GURUR VERİYOR
Şampiyon öğrenciler Ali Atak, Şevval Besi ve Pınar Dönmez: "Okul ile sporu beraber götüreceğiz. Sakarya ilimizi ve Türkiye'yi temsil etmek, bayrağımızı dalgalandırmak bizlere gurur veriyor. Bizlere destek olan ailemize, öğretmenlerimize, antrenörlerimize ve diğer büyüklerimize teşekkür ederiz.
MEHMET AYDOĞAN

 

#wushu #gal #birinci #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs