Geyve'de HOBBİT EVLERİ yapılıyor

Türkiye'de sadece Sivas'ta bulunan Hobbit evlerinin ikincisi Geyve Melekşesolak mahallesinin Soğucak yaylasında yapılıyor.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyveli genç iş adamı Yahya Özen konuyla ilgili şunları söyledi:Doğal yaşamayı çok sevdiğim için Hobbit evleri yapmaya karar verdim. Hobbit evlerini Geyve'ye 10 km. İstanbul- Antalya yolu üzerindeki Alifuatpaşa mahallesine 7,5 km. uzaklıktaki Melekşeoruç mahallesi, Soğucak mevkisine yapıyorum. Çiftliğimin bulunduğu yer Kırca yaylasına 3,5 km. Havası, suyu temiz, oksijeni bol bir yer... Balık tutulabilinecek, ördek,kaz, hindi, tavuk gibi her çeşit kümes hayvanları; koyun , keçi çeşitleri ve büyük baş hayvanlar arasında, doğayla iç içe yaşanacak bir yer.
 

HOBBİT EVLERİNİN ÖZELLİĞİ
Etrafı ormanlarla çevrili çiftliğime 30 tane hobbit ev yaptırıyorum. Bu evlerin duvarı taş,üzeri toprak olacak. Evler 25, 30 ve 85 metre kare olmak üzere 30 tane. 6 ay içinde bitireceğim. Evlerin içi yazın serin, kışın sıcak olacak. Buraya kalmak için gelenler doğa içinde, doğayla iç içe olacak. Doğa yürüyüşü yapabilecek,ata binecek, ATV ile gezebilecek. Orman içindeki ocaklarda mangal yaparken anne-babalar ve çocuklar gönlünce eğlenecek.
MEHMET AYDOĞAN

#hobbit #ev #geyve #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs