Çocukluğumdan Geleceğime Mektup

Geyve Alifuatpaşa İlkokulu öğrencileri "Çocukluğumdan geleceğime mektup" yazıyor.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Alifuatpaşa İlkokulu 4-B sınıfı öğretmeni İbrahim Yıldırım ve öğrencileri ile Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Görsel sanatlar öğretmeni Şebnem İnan'ın öğrencileri "Çocukluğumdan Geleceğime" adlı projeyi başlattılar.

Proje, Görsel Sanatlar öğretmeni Şebnem İnan'ın Sakarya Ali Fuat Paşa İlkokulu sınıf öğretmeni İbrahim Yıldırım'a göndermiş olduğu davet mektubu ve lise öğrencilerinin ilkokul öğrencileri için hazırlamış oldukları kalemler ile başladı. Proje'de ilkokul öğrencileri ve lise öğrencileri birbirlerine yazacakları mektup ve resimler olacaktır. Bu sayede Proje'ye katılan öğrencilerin değerler eğitimi içerisinde yer alan "küçüklere sevgi,büyüklere saygı" kavramını kazandırmasının yanında, iletişim kurma becerileri,mektup bilinci ve sevinci, farklı yaşlar arasında görsel iletişimin kavranabilmesini, ortaöğretim ve ilkokul kademesindeki öğrencilerimiz arasında duygusal bir paylaşım sağlanması beklenmektedir. Ali Fuat Paşa İlkokulu müdürü Zikrullah Öz de projeye tam destek verdiğini belirterek Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Müdürü Numan Karamustafaoğlu'na bir mektup yazdı.
MEHMET AYDOĞAN

#afp #ilkokul #mektup #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs