Geyve ÇUKURKÖY Mahallesi

Emekli öğretmen Mehmet Aydoğan, Geyve Çukurköy muhtarı Davut Emircan ile görüştü. Çukurköy muhtarı Davut Emircan: "Hayvanları suladığımız gölete, su takviyesi gerekiyor." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


MUHTARIM SİZİ TANIYABİLİR MİYİZ?
Geyve'ye bağlı Çukurköy mahallesi muhtarı Davut Emircan. 1968 yılında doğdum. Çukurköy İlkokulunu bitirdikten sonra, Geyve İmam-Hatip Lisesinden mezun oldum. Askerlikten sonra çeşitli köylerde vekil öğretmenlik yaptım. Ailenin tek çocuğu olduğum için çiftçiliğe başladım. Emekliyim. 31 Mart'ta muhtar seçildim.

ÇUKURKÖY'Ü TANITIR MISINIZ?
Çukurköy, Sakarya ilinin Geyve ilçesine bağlı bir mahallerdir.
Çukurköy Adapazarı'na 55 km, Geyve ilçesine 18 km uzaklıktadır. 20 hanede 90 kişi yaşamaktadır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

1990-2000'li yıllarda mahallemizin gençleri, çalışmak için Geyve ve Osmaneli'ye göç ettiler. Bunun için mahallemizde genç nüfus çok azdır. İnsanlarımız tarım ve hayvancılık ile geçimini sağlar. Ayrıca her hanede bir emekli vardır.

MAHALLENİZİN İHTİYAÇLARI NELERDİR? 
Mahallemizdeki köy konağının onarılması, mezarlık yolunun düzenlenmesi, hayvanları suladığımız gölete su takviyesi gerekiyor. Cami hocamız için yeni bir lojman yapılmasını istiyoruz. 

MEHMET AYDOĞAN

#geyve #cukurkoy #tanitim #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs