Geyve GÜNEY Mahallesi

Güney mahallesi muhtarı Erol Atalay" Cami inşaatımıza yardım bekliyoruz." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve muhabirimiz Emekli Öğretmen Mehmet Aydoğan, Geyve'de siyasi kişiliği ile tanınan Güney mahallesi muhtarı, Erol Atalay ile görüştü. 

MUHTARIM SİZİ TANIYABİLİR MİYİZ?
Geyve Güney köyü muhtarı Erol Atalay. 1961 yılında doğdum. Ortaokul mezunuyum.Evliyim. 20 yıldır siyasetin içindeyim. DYP 'nin (Doğru Yol Partisi) 14 yıl ilçe başkanlığını yaptım. İki dönem Belediye Meclis üyeliği yaptım. Geyve kapalı pazar yerinde kahvehane işletiyorum. Kahvenin duvarları daire tanıdığım amirlerinin ve siyaset adamlarının fotoğrafıyla doludur. Dedemler köyde 50 yıl muhtarlık yapmış. Benim de muhtarlıkta ikinci dönemim. Azalarım Adem Aktaş, Bekir Özbakan, Nevzat Gökbayrak ve Sami Şengel ile halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. 

MAHALLENİZE NELER YAPILDI
Güney mahallesi muhtarı Erol Atalay şöyle devam etti: Bu yörede güneş önce bizim mahalleye vurduğu için köyümüze "Güney" adını vermişler. Siyasi hayatımda Güney mahallemize içme suyu, sulama suyu getirdik. Kanalizasyon yapıldı. Köye yeni ve kısa yol açtık. Geyve'ye gidiş- geliş rahatladığı için vatandaş memnun. Halkımız sebze, meyve yetiştirir. Bazıları da hayvancılık yapar.
 

CAMİYE YARDIM BEKLİYORUZ
30 hane olan köyümüze yeni cami yapıyoruz. Hayırsever vatandaşların maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz.
MEHMET AYDOĞAN

#geyve #guney #mahallesi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs