Geyve'de Sulama Birliği Toplantısı

Geyve'de Sulama Birliğinin çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve'de bulunan sulama kanallarının işletilmesi, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi ve sorunlarının görüşülmesi amacıyla Kaymakam İlyas Memiş başkanlığında sulama kanalları değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; DSİ 3. Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kazancı, DSİ 32. Sakarya Şube Müdürü Abdurrahman Cebeci, Geyve-Pamukova Sulama Birliği Başkanı Mühendis Hakan Güveli, Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar ve sulama kanallarından faydalanan mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda; sulama kanallarında yaşanan sorunlar, Sulama Birliği’nin yaşadığı sıkıntılar ile çiftçilerin Sulama Birliği’ne borçlarının ödenmesinden kaynaklanan sorunlar görüşülerek muhtarların talep ve görüşleri değerlendirildi.
Geyve Kaymakamı İlyas Memiş; Geyve ve Pamukova ovasının çok verimli olduğunu hemen hemen her tür meyve sebzenin yetiştirildiğini, sulamanın ovada çok önemli olduğunu belirtti. Sulama kanallarından çok sayıda çiftçinin istifade ettiğini, Sulama Birliği’nde yaşanacak sorunların önemli sıkıntılara ve aksamalara meydan vereceğinden hem Sulama birliği yetkilileri hem muhtarların hem de vatandaşların bu konuda herhangi bir aksamaya meydan vermeden bu hattın sağlıklı bir şekilde çalışması noktasında üzerlerine düşen görev ve sorumluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.
MEHMET AYDOĞAN

#geyve #sulama #birligi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs