GEYVE AYVA ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ KURULDU

Kaymakamlık ve Geyve Belediyesi öncülüğünde Geyve Ziraat Odası, ilçedeki ayva üretiminin gerçekleştirildiği mahallelerimizin muhtarları ve ayva üreticilerinin katılımıyla Geyve Ayva Üreticileri Birliği Tarım ve Orman Bakanlığı’nın onayı ile kuruldu.
Ali ARICI Ali ARICI

GEYVE AYVA ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ KURULDU

Kaymakamlığımız ve Geyve Belediyesi öncülüğünde Geyve Ziraat Odası, ilçemizdeki ayva üretiminin gerçekleştirildiği mahallelerimizin muhtarları ve ayva üreticilerimizin katılımıyla Geyve Ayva Üreticileri Birliği Tarım ve Orman Bakanlığı’nın onayı ile kuruldu.

Kaymakamımız İlyas Memiş yaptığı açıklamada; bir çok meyve sebzenin yetiştirildiği, yılda yaklaşık 70 bin ton ayva üretimiyle ülkemizde en fazla ve en kaliteli ayva üretiminin yapıldığı, son yıllarda ayva ile özdeşleşen ve Geyve ayvası olarak bir marka haline gelen ilçemizde, ayva üreticiler birliğinin kurulmasıyla İlçemizdeki ayva üreticilerimizi bir araya getirerek birlik beraberlik oluşturmak, ayvanın tanıtımı, pazarlanması ve ayvacılıkla ilgili sorunlara çözüm bulmak için bu birliğin kurulduğunu ifade ederek birliğin İlçemize ve üreticilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

#ayvabirlik #kuruldu

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs