Geyve GAZİSÜLEYMANPAŞA Mahallesi

Geyve Gazisüleymanpaşa mahallesi muhtarı Fehmi Uysal "Geleceğimizin teminatı olan çocukların eğlenmesi için güzel bir park yapılmasını istiyoruz." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Gazeteci emekli Öğretmen Mehmet Aydoğan belediyenin bilbortlarına resimli afiş asarak, vatandaşın yılbaşısını kutlayan Gazisüleymanpaşa mahallesi muhtarı Fehmi Uysal ile görüştü.

MUHTAR FEHMİ UYSAL

Muhtar Fehmi Uysal kendisini tanıttı: 1982 yılında Gazisüleymanpaşa mahallesinde doğdum, bu mahallede büyüdüm. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2005 yılından beri Yılmaz Traktörde çalışıyorum. Mahallemdeki Barış Manço çocuk parkını boyatırken, komşular ve arkadaşlar muhtar olmamı önerdiler. Mahalleme hizmet etmek için ilk defa muhtar oldum. Aza arkadaşlarım Murat Yıldız, Raşit Yakın, Ercan Öztürk, Mesut Karasakal, Sezer Öz, Fatih Yıldız ve Yüksel Solak ile beraber hizmet etmeye çalışıyoruz. 
 

MAHALLENİZİ TANITIR MISINIZ?
Gazisüleymanpaşa Geyve'nin merkez mahallesidir. Adını Geyve yöresini fetheden, Gazi Süleyman Paşa'dan almış. Gazi Süleyman Paşa, Padişah Orhan Gazi'nin oğludur. Gelibolu'ya geçerek ilk defa Avrupa'ya ayak basan Osmanlı komutanıdır. Mahallemiz 1.150 hanedir ve 2.300 seçmen vardır.

NELER YAPTINIZ?
Gazisüleymanpaşa mahallesi merkez mahalle olduğu için belediye gerekli hizmetleri yapıyor. Biz muhtarlar vatandaş ile yetkililer arasında bir köprüyüz. Vatandaşın isteğini yetkililere bildiriyoruz. Çağer İnşaat ve Müjde sokağa parke döşendi. İnciksuyu deresi temizleniyor. Mahalle adına 100 tane tabure aldık. Cenaze ve düğünlere veriyoruz. İki tane kapalı taziye çadırı alacağım, depoda duracak. Düğünü veya cenazesi olanın bahçesine kuracağız. Cemiyete gelenler, çadırda karşılanacak.
 

ESKİ MUHTAR BAŞARILAR DİLEDİ
Yeni muhtar Fehmi Uysal ile eski muhtar Şaban Okuş'un ziyaretine gittik. Eski muhtar Şaban Okuş: "Fehmi kardeşime görevinde başarılar dilerim. Her zaman fikir alış verişi yapmaya hazırım."dedi. Yeni muhtar Fehmi Uysal teşekkür etti. 

MAHALLENİZİN İSTEĞİ NELERDİR?
Yeni muhtar Fehmi Uysal anlatıyor: Barış Manço çocuk parkının zeminine çim veya kauçuk döşenmesini mahallemize yakışır şekilde düzenlenmesini istiyoruz. Horoz sokak tarafına çocuk parkı yapılmasını istiyoruz. Alifuatpaşa'daki gibi kaldırım ve ışıklandırma istiyoruz. Sokaklara yağmur suyu giderleri yapılsın. Sıla sokağa asfalt dökülsün.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Muhtar Fehmi Uysal benden önce görev yapmış olan Şaban Okuş, İsmail Turan, Hasan Köse ve adını unuttuğum muhtarlardan Allah razı olsun. Mahallemize hizmet eden Sakarya Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Ekrem Yüce, Geyve Kaymakamımız Sayın İlyas Memiş, Geyve belediye başkanımız Sayın Murat Kaya ve çalışan personellere teşekkür ederim. Yeni hizmetlerin yapılmasını bekliyoruz.
MEHMET AYDOĞAN

#geyve #gsp #mah #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs