Kızılay Şube Başkanının Annesi vefat etti

Kızılay Geyve Şube Başkanı ve ANAP Geyve Şube Başkanı'nın annesi vefat etti.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


Ayşe Şerife Bölükbaş(82)


Kızılay Geyve Şube Başkanı ve ANAP Geyve İlçe Başkanı Basri BÖLÜKBAŞ’ın annesi Ayşe Şerife BÖLÜKBAŞ vefat etti.


 


Cenazeye; Geyve'li vatandaşların yanı sıra Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih UZUN beraberinde bir heyetle geldi. ANAP Geyve İlçe Başkanı Basri BÖLÜKBAŞ'ın annesinin vefatı üzerine, Geyve'ye gelerek cenazeye katılan Genel Başkan UZUN; ANAP Geyve İlçe Başkanı ve Kızılay Şube Başkanı Bölükbaş'a "Başınız sağ olsun. Allah Sabırlar versin" diyerek taziyelerini iletti.


 


Genel Başkan UZUN'la birlikte olan heyette, daha önce yarıştığı rakibi Murat AKDENİZ’in olması gözlerden kaçmadı. Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve partinin diğer görevlileri de Basri Bölükbaş'a taziyelerini bildirdiler.


 


Heyet cenazenin Geyve şehir mezarlığına defnedilmesinden sonra partililerle birlikte Geyve esnafını da ziyaret etti.


 


 Aynı zamanda Geyve Kızılay Şube Başkanlığı görevini de yürüten BÖLÜKBAŞ’a  taziyeler, Kızılay Sakarya İl başkanı Erkan SEÇKİN ve Kızılay Batı Karadeniz Bölge Müdürü Mustafa YILMAZ ile Sakarya Kan Bağış Merkezi Birim Yöneticisi Mustafa KUBARDI ve Karasu İlçe Kızılay başkanlığından da geldi.


 


GEYVE HABER Ailesi adına; Büyüğümüze ALLAH’tan Rahmet, Geride kalanlara sabırlar dileriz.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs