Öğrencilerden anlamlı bağış

Geyve İçesi Alifuatpaşa Beldesinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek İÖO öğrencilerinin kurduğu “sosyal yardımlaşma kulübü” Geyve İlçesi Belpınar köyü İlkokulunu ziyaret etti.



Geyve İçesi Alifuatpaşa Beldesinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek İÖO öğrencilerinin kurduğu “sosyal yardımlaşma kulübü” Geyve İlçesi Belpınar köyü İlkokulunu ziyaret etti. Necip Fazıl Kısakürek İÖO öğrencileri, okul müdürü Mesut Türedi ve Öğretmen Mümin Şimşek liderliğinde topladıkları yardımları, köy okulunu ziyaret ederek öğrenci arkadaşlarına kendileri dağıttılar. Necip Fazıl Kısakürek İÖO Müdürü Mesut Türedi bu konuda şunları söyledi: ”Bize her türlü malzeme desteği veren Alifuatpaşa esnafına ve öğrenci velilerine şükranlarımızı sunarım. Toplanılan kırtasiye malzemesi ve giyecek yardımlarının öğrencilere ve muhtaç olanlara dağıtımında yardımcı olan Belpınar Köyü öğretmeni Osman Kılıç’a çok teşekkür ederim. Kulübümüzün bu türlü faaliyetleri artarak devam edecektir.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs