Geyve ORHANİYE Mahallesi

Geyve Orhaniye mahallesi muhtarı Erkan Çakmak "Çocuklar için park yapılmasını istiyoruz." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Gazeteci Emekli Öğretmen Mehmet Aydoğan, Orhaniye mahallesi muhtarı Erkan Çakmak ile görüştü. 
 

7/24 HİZMETİNİZDEYİZ
Muhtar Erkan Çakmak bize kendisini tanıttı: 1980 yılında Geyve'de doğdum. Geyve İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile muhtar oldum. Diğer muhtar adaylarıyla rakip değil, dostuz. Çünkü seçim ve muhtarlık gelip geçicidir, dostluk bakidir. Muhtar olan kişi arandığı zaman bulunabilmelidir. Ben de Geyve İmam Hatip Lisesinin yanında Fatura ödeme bayiliği yapıyorum. Eğer sabit bir iş yerim olmasaydı muhtarlığa aday olmazdım. İş yerim, arandığım zaman kolayca bulunabilecek PTT'in yanındayım. Aza arkadaşlarım İbrahim Poyraz, Yahya Dağdelen, Yalçın Özlü ve Zafer Atak ile beraber 7/24 komşularımızın hizmetindeyiz. Komşularıma bir telefon kadar yakınız. 

 

PADİŞAH ORHAN GAZİ

Mahallemiz adını Padişah Orhan Gazi'den alır.1314 yılında Geyve yöresini fetheden komutan Gazi Süleyman Paşa'nın babasının adı Orhan Gazi'dir. Bunun için mahallemize "Orhaniye" adı verilmiştir. Geyve'nin en eski merkez mahallelerinden biridir. 3 bin 350 kişi yaşamaktadır. 

 

İSTEKLERİMİZ
Mahallemiz için gerekli çalışmaları Büyükşehir Belediyesi, Geyve Kaymakamlığı ve Geyve Belediyesi yapıyor. Biz muhtar olarak eksikleri yetkililere bildiriyoruz. Yardıma muhtaç olanları tespit edip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına söylüyoruz. Çiftçilerimize gerekli evrakları ulaştırıyoruz. Ankara Caddesi ve Sarıgazi yolu kenarına birer tane çocuk parkı yapılmasını istiyoruz. Yörükler Mahallesiyle ortak olarak kullandığımız ve Geyve'nin en hareketli caddesi olan Değirmen caddesine, Alifuatpaşa'daki gibi yaya kaldırımı ve ışıklandırma yapılmasını istiyoruz. 

 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Benden evvel görev yapmış olan Metin Ergin, Şeref Şahin, Hasan Köse ve adını unuttuğum değerli muhtarlarımızdan Allah razı olsun. Sakarya Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Ekrem Yüce, Geyve Kaymakamımız Sayın İlyas Memiş, Geyve belediye başkanımız Sayın Murat Kaya ve çalışan personellere teşekkür ederim. Yeni hizmetlerin yapılmasını bekliyoruz.
 MEHMET AYDOĞAN

#geyve #orhani #mah #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs