Öğretmenine Kitap Hediye etti

Pamukova 75. Yıl İlkokulu müdürü Mehmet Kabasakal, öğrencilerinin yazdığı kitabı, öğretmenine hediye etti.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyveli emekli öğretmen Mehmet Aydoğan, öğrencisi olan Pamukova 75. Yıl İlkokulu müdürü Mehmet Kabasakal'ı makamında ziyaret etti. Mehmet Kabasakal konuyla ilgili şunlar söyledi: 1980'li yıllarda Geyve İmam-Hatip Lisesinde dersime giren öğretmenim Mehmet Aydoğan'ın ziyaretime gelmesi beni çok sevindirdi. İmam Hatip Lisesinin yurt binasında yatılı olarak okurken, Aydoğan öğretmenim, bizlere okumanın ve kitabın önemini anlatırdı. Kendisi de yurdun kütüphanesindeki kitapları cilt yapardı. Öğretmenimin tavsiyesiyle ben de o kitapların hepsini okumuştum. Bugün ben de 75. Yıl İlkokulu öğrencilerimin "Değerler Eğitimi" kapsamında sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde yazdığı; vatan, millet, bayrak ve ezan temalı "Minik Kalplerden Ölümsüz Kahramanlara" adlı ikinci kitabımızı Aydoğan hocama hediye etmenin sevincini yaşıyorum.
Emekli öğretmen Mehmet Aydoğan: "Öğrencim ve meslektaşım olan Sayın Mehmet Kabasakal'a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim." dedi.
MEHMET AYDOĞAN

#ogretmene #kitap #hediyesi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs