ÇAY KÖYÜNDE YÜZÜK OYUNU

Geyve Cumhuriyet Başsavcısı Cesur Sunar, Çay Köyünde düzenlenen geleneksel Yüzük Oyununa konuk oldu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve'de geleneksel olarak oynanan yüzük oyununa bu hafta Çay Mahallesi muhtarı Suat Kolsuz ev sahipliği yaptı. Yüzük Oyunu eğlencesine Geyve Cumhuriyet Başsavcısı Cesur Sunar, Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar, Hacıosmanlar mahallesi muhtarı Ahmet Aysel, Ilıca mahallesi muhtarı Nazmi Yılmaz, Arslanlar Ekmek Fırını sahiplerinden Halit Arslan ve çok sayıda seyirci katıldı. Sakarya Futbol Saha Komiserleri Derneği başkan yardımcısı Sami Bölükbaş, Aşçı Mustafa Tan'a keyfiye hediye etti. 
 

SAVCI İLK ÇEKİŞTE YÜZÜĞÜ BULDU
Sohbet edilirken, çaylar içilip, bisküvi arasına kıstırılan lokumlar yendi. Aziz Tunç ve Alaattin İmran'ın ekipleri yüzüğü bulup, puan toplamak için mücadele ettiler. Bu arada Cumhuriyet Başsavcısı Cesur Sunar, yüzüğü bulmak için davet edildi. Savcı Sunar, dokuz fincandan birinin altına saklanmış olan yüzüğü ilk çekişte buldu. Bulgur pilavı yenilerek eğlenceye son verildi.
MEHMET AYDOĞAN

#geyve #cay #yuzuk #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs