ZEKA OYUNLARI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Geyve'de okullar arasında düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları ilçe finalleri sona erdi, ödüller sahibini buldu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 
Geyve Milli Eğitim Müdürlüğünün salonunda yapılan ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, şube müdürleri Halit Suçatı ve Yavuz Şengül, okul müdürleri, danışman öğretmenler ile öğrenciler katıldı.


GEYVE'Yİ TEMSİL EDECEKLER

Akıl ve Zeka oyunlarında birinci olan ve Sakarya İl merkezinde yapılacak yarışmalarda Geyve'yi temsil edecek olan öğrenci ve öğretmenler şunlardır:

Kazımpaşa İlkokulundan Elif Arseven, danışman öğretmen Emre Porikli/ Ali Fuat Paşa İlkokulundan İrşadi Tayfur, Erkan Tan, Kerem Taştekin, danışman öğretmen İbrahim Yıldırım/ Osman Gazi Ortaokulundan İsmail Efe Gümüş, Fatih Kılıç, danışman öğretmen Arife Çetin/ Cumhuriyet Ortaokulundan Rabiya Önem, danışman öğretmen Yusuf Yıldırım/ Geyve Kız İmam Hatip Lisesi orta kısmından İclal Özkan, danışman öğretmen Gülşah Karabulut İpek

 

ÖDÜLLER VERİLDİ
Çeşitli oyunlarda dereceye giren İlkokul ve ortaokul öğrencilerine ödülleri verildi. 

1.Olan öğrencilere ve hakemlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ödüllerini verdi.
2. Olan öğrencilere şube müdürü Yavuz Şengül ödüllerini verdi.
3. Olan öğrencilere Şube Müdürü Halit Suçatı ödüllerini verdi.

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan:"Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Finallerinde 1.olan öğrencilerimiz 29 Şubat - 1 Mart ta yapılacak İl Finallerinde İlçemizi temsil edeceklerdir. Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz." dedi.
MEHMET AYDOĞAN

#geyve #aakil #zeka #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs