METEM'den ELEKTRİK TASARRUFU

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulun lambalarını değiştirerek % 80 tasarruf sağladılar.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Hüseyin Kurşun konuyla ilgili özetle şunları söyledi: Okulumuz Elektrik ve Elektronik Alanı öğrencileri ve öğretmenleri, meslek uygulamaları kapsamında okulumuz sınıflarının eski sistem florasan okul aydınlatma sistemlerini yeni ve tasarruflu olan led sistemle değiştirerek yenilemişlerdir. Bu yenileme sayesinde hem ülke ekonomisine hem de okulumuzda kullanılan elektrik sarfiyatı üzerinden %80 oranında tasarruf sağlanmıştır. Eski sistemdeki 40 volt olan florasanların yerine 8,5 volt olan led lamba takılarak yenilenmiştir.
Bu sistem yenilemesi için yapılan harcama 3 ay içerisinde kendini amorti edecektir.
Bütün iş yerlerinde ve okullarda da aynı şekilde tasarruf yapılmasını tavsiye ederim.
Enerji verimliliği ve ülke kaynaklarının verimli kullanılması açısından okulumuz olarak kendi imkanlarımızla üzerimize düşeni yapmış bulunmaktayız.
Bu konuda florasan ihtiyacını karşılayan okul aile birliğimize, emekleriyle katkıda bulunan alan şeflerimiz Ümit Ürkmez’e, öğretmenimiz Ali Ayverdi’ye ve 11/a sınıfı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Talep olursa okul müdürlüğü olarak, diğer okul ve kurumlarımızın lambalarını da değiştirmelerine yardımcı oluruz.

MEHMET AYDOĞAN

#metem #elektrik #tasarruf #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs