GİMDER'in Vefa GecesineYoğun Katılım

Geyve İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği GİMDER, "Önce Vefa" temalı program ile eski yeni öğretmen ve öğrencileri Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda bir araya getirdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

EV SAHİPLİĞİ GÜZELDİ
GİMDER(Geyve İmam Hatip Mezunları Derneği) üyeleri Mehmet Çakır, Hasan Gümüş, Ahmet Düven, Emin Güler, İsmail Yılmaz ve Nefiye Öner öncülüğünde düzenlenen programa; Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Erol Erdem, Kız İmam Hatip Lisesi müdürü Ahmet Erol ve her iki okulun öğretmenleri ile öğrencileri ev sahipliği yaptı.

KATILIM ÇOK OLDU
Geyve İmam Hatip Lisesinin salonunda düzenlenen programa ilçe kaymakamı İlyas Memiş, eşi Gülcan Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Pamukova Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, Taraklı Milli Eğitim müdür yardımcısı Remzi Şengül, eskiden İmam Hatip Lisesinde çalışan öğretmenlerden Rahim Özbek, Mustafa Zeybek, Ethem Dombaycı, Mehmet Ali Yıldırım, Mahmut Coşar, Sırrı Unus, Hasan Fehmi Sucan, Bahattin Kurtuluş, Ertuğrul Özkan, Mustafa Özdemir, İbrahim Çınar, Mehmet Aydın, Hüseyin Akalın, Ömer Can, Mehmet Aydoğan, Salih Çal, Zekiye Atar; şimdiki öğretmenler, imam hatip mezunu ve mensubu eski ve yeni öğrenciler katıldı. 

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ UNUTAMAYIZ

Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Geyve kaymakamı İlyas Memiş kısa bir konuşma yaptıktan sonra, GİMDER başkanı Mehmet Çakır özetle şunları söyledi: Bizleri yetiştiren öğretmenlerimize duyduğumuz saygıdan ve sevgiden dolayı "Önce vefa" temalı program düzenledik. Bizlerin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi asla unutamayız. Vefat eden öğretmenlerimize ve okul arkadaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet, yaşayanlara hayırlı ömürler dileriz.

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Geyve İmam Hatip Lisesinde görev yapmış yaşayan ve vefat eden öğretmenlerin fotoğraflarından oluşan slayt, eski öğrencilerin öğretmenler hakkında söyledikleri video izlenirken; öğrenciler gecenin anlamına uygun şiirler okurken, başörtülü kız öğrencilere yapılan baskıları yansıtan video ve tiyatro oyunu izlenirken duygusal anlar yaşandı. İmam Hatip Lisesi emekli öğretmeni Rahim Özbek, dua yaptırdı. Programı öğretmen Emin Güler başarıyla sundu.

TEŞEKKÜR EDİLDİ
Program sonrasında öğretmen ve öğrenciler ikram edilen çayları içerken, uzun uzadıya sohbet edip hatıraları yad ettiler. Aile fotoğrafı çektirdiler. Öğretmenler, programı düzenleyen öğrencilerine ve katılanlara teşekkür edip vedalaştılar.
MEHMET AYDOĞAN

#geyve #once #vefa #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs