BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1-7 Mart Yeşilay haftasını kutladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
Okul müdürü Hasan Hüseyin Kurşun konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu mücadeleye katılın, destek verin“ sloganıyla Yeşilay Kulübü danışman öğretmenleri Fatih Kaygı ve Sabahattin Çelik ile Okul Rehber öğretmenleri Emine Dalpolat ve Çağrı Bayrakçı öncülüklerinde; öğretmen ve öğrencilerde bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturma gayesiyle kutlandı. Okulumuz konferans salonunda yapılan seminer ve kulüp öğrencileriyle okulumuz çevresinde yapılan broşür dağıtımıyla vatandaşlarda farkındalık oluşturuldu. 
Farklı sınıf seviyelerinde tütün ve alkol bağımlılığı konularında öğrencilere bilgiler veren rehber öğretmenlerimiz ve Yeşilay kulübü danışman öğretmenleri ile Yörükler Mahallesi sakinleriyle madde bağımlılığı ile mücadele konusunda birebir temas kuran öğrencilerin çalışmaları günü renklendirdi. 
MEHMET AYDOĞAN
Desteklerini sunan okul idaresi ile bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber emeği geçen Rehberlik servisi ve Yeşilay kulübü danışman öğretmenlerine teşekkür ederiz.
#mtal #yesilay #geyve #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs