Geyve MTAL Teknik gezi düzenledi

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Finansman Alanı Öğrencileri Sakarya Meslek Yüksek Okuluna Teknik Gezi düzenlediler.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
 
Okul müdürü Hasan Hüseyin Kurşun konuyla ilgili şunları söyledi: Okulumuz 11/E sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Aycan Y. Akıllı, Fazilet Demir, Nihat Şen, Özkan Arancıoğlu ve Müdür Yardımcısı Savaş Gümüş eşliğinde üniversite gezisi düzenlediler. Üniversite öğretim görevlileri Aydın Bağdat ve Hüseyin İskender üniversite ve muhasebe bölümünün tanıtımını gerçekleştirdiler. Muhasebe mesleğinin mesleki bilgi, beceri ve etik ile uygulanmasının önemi ve üniversitede uygulanan öğretim yöntemleriyle istihdam konularının üzerinde duruldu. Üniversite derslik, laboratuar, kütüphane ve sosyal alanlar gezilerek üniversitenin yemekhanesinde yemek ikramıyla gezimiz sonlandırılmıştır. Özellikle Sakarya Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Aydın Bağdat'a bize ve öğrencilerimize gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü çok teşekkür ediyoruz.
MEHMET AYDOĞAN
#geyve #sinan #bey #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs