MEZUN OLDUĞU OKULUNU ZİYARET ETTİ

Geyve'de görev yapan imam hatiplerden Ali Işık'ın oğlu, Ankara Hacı Bayram camii şerifi imam hatibi Enes Işık, mezun olduğu okulunu ziyaret etti.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Okul müdürü Erol Erdem konuyla ilgili şunları söyledi:Eski öğrencilerimiz, bizleri unutmayıp zaman zaman ziyaretimize geliyorlar. Bugün de Enes Işık geldi. 
Enes, önce öğretmenleri ile görüştü, sonra okulumuz öğrencileri ile sohbet etti. İmam hatipte okumanın önemli olduğunu şöyle anlattı: "İmam hatipler sadece din adamı yetiştiren okullar değildir, aynı zamanda milli ve manevi değerleri öğreten, bilim insanı yetiştiren okullardır. Dinsiz bilim olamayacağı gibi, bilimsiz din de yanlıştır. İşte imam hatip liseleri hem bilim hem dini değerleri öğreten okullardır. İmam hatip lisesinde okumak ayrıcalıktır. İyi ki imam hatip lisesinde okudum "dedi.
Okul müdürü Erol Erdem: "Okulumuza teveccüh her geçen gün artmaktadır. Başarımızı sürdürmeye ve daha da ileri götürmeye kararlıyız. Genç dinamik ve güçlü kadromuzla en iyi olacağız inşallah. Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi akademik başarının adresi sosyal etkinliklerin adresidir."dedi.
Mehmet AYDOĞAN 

 

#ihl #mezun #ziyaret #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs