İSTİKLAL MARŞI COŞKUSU BİTMEZ

Geyve Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü; Mehmet Akif Ersoy'u andı ve İstiklal Marşının kabulünün 99.yıldönümünü coşkuyla kutladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesinin hazırladıkları programa İlçe kaymakamı İlyas Memiş, Belediye başkan vekili Remzi Akçay, Cumhuriyet Başsavcısı Cesur Sunar, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili. Yavuz Şengül, İlçe Müftü vekili. Veysel Aran, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, İlçe Jandarma Komutan vekili Muharrem Tekin, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Programı İmam Hatip Lisesinin Türkçe Öğretmeni Gülşah Karakurt İpek sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tarih Öğretmeni Tuğba Muratalan yaptı. Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan video izlendi.

"Geyve İstiklal Marşını okuyor" videosu çok beğenildi. Öğrenciler şiirler okudu, Kahramanlık konularını vurgulayan kısa oyunlar canlandırıldı.

İlçede düzenlenen "Milletin sesi Mehmet Akif" konulu yarışmada dereceye giren; Melike Nur Işık Geyve Anadolu Lisesi, Esma Çiftçi ve Furkan Berber'e Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Belediye başkan vekili Remzi Akçay ve Cumhuriyet Başsavcısı Cesur Sunar çeşitli hediyeler verdi.Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program çok beğenildi ve seyircilere duygusal anlar yaşattı

.MEHMET AYDOĞAN

 

#mehmet #akif #ersoy #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs