ARSLANLAR EKMEK’TEN DUYARLI DAVRANIŞ

Geyve Arslanlar Ekmek Fırını Koronovirüse karşı gerekli önlemleri aldı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Arslanlar Ekmek Fırını sahiplerinden Halit Arslan ve Enes Arslan konuyla ilgili şunları söylediler: Fırınlar yediden yetmişe herkesin uğradığı kamusal alanlardır. Bunun için koronavirüse karşı her türlü tedbirimizi aldık. Vatandaşlarımızı Koronovirüse karşı bilgilendirmek için, satış yerlerimizde 14 maddelik uyarıcı afişler astık. 

Fırınımızda ekmekler el değmeden üretilmektedir. Pişen ekmekler, poşetlenerek müşterinin hizmetine sunuluyor. Dükkan ve lokantalara kapalı kutular içerisinde dağıtım yapıyoruz. Virüse karşı, biz her türlü önlemimizi aldık. Müşterilerden ricamız şudur: Lütfen ekmeği elinizle değil, gözünüzle seçerek alınız.

Bu süreç içerisinde vatandaşlarımız, ekmek ve diğer gıda maddelerini bilinen firmalardan satın almalarını hatırlatırız. Çünkü ekmeği, sebze ve meyveler gibi dezenfekte etme şansımız yok. Tüm halkımıza, ülkemize ve insanlık alemine sağlıklı günler dileriz. 

https://www.instagram.com/arslanlarevekmegi1965

 

MEHMET AYDOĞAN

#arslanlar #ekmek #firini #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs