Ol de olsun.

Bir ömür sürse lütfettiğin tüm bu haller ve Sen canımızı bu hal üzere alsan. Alsan ve aldığında bizi nurun ile karşılananlardan eylesen.
Kurbağalı Masalcı Kurbağalı Masalcı

Allahım şimdi Sen bize öyle cümleler versen ki ömrümüze bir istikamet çizse. Bir başlangıç olsa hepimize.

Verdiğin istikametin üzerine sağlam ve samimi bir tövbe versen bize. Öyle ki bu tövbe ile bizi annemizden doğduğumuz gün ki gibi saf ve temiz kılsan. Kabul etsen tövbemizi ve alıp ömrümüze yaysan.

Tövbemizi bir sarsılmaz merhamet ile sarmalasan da mahlûkata bakarken her an her yerde kalbimiz rızan için çarpan bir sevgi ile dolsa. Kalbimizin her zerresine kardeşlerimize yönelmiş bir şefkat ve merhamet doluşsa.

Bu şefkat ve merhametin üzerine birde bu tembelliği alsan bizden. Bu tembelliği alsan da yerleri gökleri bayram yerine çeviren bir eylem hali versen bize.

Bu eylem halinin yanına bıkmak usanmak bilmeyen ömürlük bir sabır eklesen sonra. Bizi bu sabrın meftunu yapsan da her gelenin Senden olduğunu her an aklında tutan o akıl sahiplerinden olsak.

O akıl sahiplerinden olsak ve her an her yerde bizimle olduğunu hatırında tutanlar gibi şükür üzere olsak.

O şükür alsa bizi sonra yine Senin inayetin ile rıza makamına taşısa. İzin versen de orada kalıcı olanlardan olsak. Otağımızı kurup oraya Seni tazim edenlerden olsak.

Seni her an her yerde tazim edenlerden olsak ve Sen üzerimizden bütün dünyalık korkuları alsan.

Bu korkusuzluk ile bütün kınayıcıları umrumuzun sınırlarından çıkarsan. Bize Senin katından bir sükunet hali versen.

Bir ömür sürse lütfettiğin tüm bu haller ve Sen canımızı bu hal üzere alsan. Alsan ve aldığında bizi nurun ile karşılananlardan eylesen.

Sana zor olmazdı ki Allahım.

Ol de olsun.

Lütfen.

Amin.

#amin #istikamet

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs