OKUL MÜDÜRÜ'nden ÖĞRENCİLERE MESAJ

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Erol Erdem öğrencilerine mesaj çekerek: " Değerli öğrencilerim evinizi okul, odanızı sınıf görüp güzel vakit geçirmenizi diliyorum." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

ÖĞRENCİLER OKULUN GÜLÜDÜR
Kıymetli Öğrencilerimiz; Kronovirüs salgını nedeniyle ayrılığımızın üstünden iki hafta geçti. Ayrılık daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Ama dileğim, en kısa zamanda okulumuzun açılıp seslerinizle neşelenmesidir. Çünkü siz varsanız okul anlam kazanıyor, yoksa beton duvardan başkası değil. Çünkü sizler okulun gülüsünüz.
Sizlerin yokluğunda okulumuzun temizlik ve dezenfekte çalışmalarını yaptık, siz gelince de düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz. 
Evde bazen sıkıldığınızı duyuyorum. Ancak sağlığımız için, sabredeceğiz. Çünkü biliyoruz ki sağlık her şeyden önemlidir. Devletimizin aldığı kararlara uyacağız. Zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmayacağız. Büyüklerinizi de bu konuda uyarınız..
 

EBA'yı TAKİP EDİNİZ
TV'den Eba derslerimizi düzenli izleyeceğiz. Anlamadığınız konuları, öğretmenimizi arayıp sorabilirsiniz. Bu süreçte öğretmenlerimiz sürekli sizinle iletişimde olacaklar. Evlerinden sizi takip edecekler. 
Bol bol kitap, dergi okuyarak, okulumuzun başlattığı "Evde kal, kitap oku" kampanyasına katılınız. Biz de sizlere çeşitli hediyeler verelim.
Büyüklerinize masal anlattırınız. Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğünün You Tube yüklediği masalları da dinleyebilirsiniz. Bu süreçte evinizi okul, odanızı sınıf görüp güzel vakit geçirelim.
Bütün öğrencilerime, aileleriyle beraber sağlıklı günler diliyorum. Cenabı Allah, tüm insanlığı salgın hastalıklardan ve afetlerden korusun. 
MEHMET AYDOĞAN

#gihl #ogrenciye #mesaj #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs