Vefa Sosyal Destek ekibi yardıma koşuyor

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş: "Geyve Vefa Sosyal Destek Grubu 5 Günde 100 vatandaşımızın talebini karşıladı. Ekibimiz her zaman hizmete hazırdır." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

İçişleri Bakanlığı’nın 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların koronavirüs salgınından korunması için sokağa çıkma yasağı tedbirleri kapsamında yayınladığı genelge doğrultusunda; İlçede 22 Mart 2020 tarihinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına devam ediyor.

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş’in başkanlığında, bazı kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile oluşturulan grubun sekretaryası İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce yerine getirilmektedir.

5 günlük süre zarfında tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunman 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan 100 vatandaşımıza Vefa Sosyal Destek Grubunca yardımcı olundu. Bu kapsamda; 39 kişinin gıda ihtiyacı, 40 kişinin maaş çekme işlemleri, 15 kişinin ilaç ve medikal ihtiyacı, 4 kişinin alışveriş ihtiyacı ile 2 kişinin sağlık hizmetlerine ulaşım ihtiyacı karşılandı.
65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız, Vefa Sosyal Destek Grubuna 0264 517 52 31, 0264 517 65 60 ile 112, 155 ve 156 numaralı hatlardan ulaşabilir.

MEHMET AYDOĞAN

#vefa #destek #yardim #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs