Geyve'de Altın hırsızları yakalandı

Geyve İlçesi Karacaören Mahallesinde gerçekleştirilen 27 adet tam altın, 3 adet çeyrek altın, 1 adet altın kolye ve 1 adet altın bileziğin çalınması olayı ardından harekete geçen Jandarma ekiplerince 4 şüpheli yakalandı.
Ali ARICI Ali ARICI

27 Mart’ta Geyve İlçesi Karacaören Mahallesinde M.Ç.’nın evinden 27 adet tam altın, 3 adet çeyrek altın, 1 adet altın kolye ve 1 adet altın bileziğin çalınması olayı ardından ihbar üzerine Geyve İlçe Jandarma Komutanlığına Bağlı Asayiş Timleri harekete geçti. JASAT, OYİ ve Geyve İlçe Jandarma Komutanlığına Bağlı Asayiş Timlerince olay yerinde yapılan inceleme sonucunda hırsızlık olayının evin penceresinden girilerek gerçekleştirilmiş olduğu tespit edildi.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

İnceleme ardından olay yerinden alınan ayak izinin hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin K.A.S isimli bir şahsa ait olduğu tespit edilmesi üzerine JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyonda K.A.S., E.Ç., M.A., ve Y.K. isimli 4 şahıs gözaltına alındı. Şahıslar, sorguları sırasında evin penceresinden içeri girdiklerini ardından evin içerisinde kasa anahtarını aradıklarını ve buldukları anahtar ile kasayı açarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ettiler. Şahıslar Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemleri ardından adliyeye sevk edilecek.

SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Öte yandan 4 şahsın M.Ç.’ye ait evden çaldıkları eşyaları bir bölümünü Kocaeli Derince ve İzmit ilçelerinde, diğer bir bölümünü ise Sapanca ilçesinde bozdurarak paraya çevirdikleri ardından ellerine geçen paranın bir miktarını harcadıkları belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bozdurulmayan 2 adet tam altın, 1 adet bilezik ve 37 bin 480 TL ele geçirildi. Çalınan eşyalar Jandarma ekiplerince sahibi M.Ç.’ye teslim edildi.

#hirsiz #yakalandi #geyve

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs