Sakarya'dan 'milli dayanışma' kampanyasına destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına Sakaraya'dan destek geldi.
Editör Editör

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz." dedi. "Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz." diyen Erdoğan, "Amacımız alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır. Muhtarlıklarımızı da devreye alarak, kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz. Meclis’teki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz." SAKARYA'DAN DESTEK Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra kampanyaya çok sayıda destek mesajı geldi. İşte o açıklamalar:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce: Milletimizin birliği ve beraberliği için Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın çağrısına uyarak 6 aylık maaşımı Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlıyorum.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu:

Cumhurbaşkanımız @RTErdogan liderliğinde başlayan MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'na bu ay ki maaşımızı bağışlayarak bismillah diyoruz. Bereket, kardeşlik ve dayanışmanın şehri Adapazarı'mız, yardımlaşmanın en güzel örneklerini yine gösterecektir. Tüm Siyasi Partilerin Adapazarı Teşkilatlarının, Meclis Üyelerimizin, İş Dünyamızın, Belediye Bürokratlarımızın, hayırda yarışan dostlarımızın da bu kampanyaya destek olacaklarına yürekten inanıyorum

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç:

Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan konuşmasında tüm vatandaşlarımızı kapsayan çok sayıda müjdede bulundu ve #BizBizeYeteriz mesajını verdi. Şahsım ve Belediye Başkan Yardımcılarımız Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu ile birer maaşımızı Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlıyoruz.

AKP İl Başkanı Yunus Tever:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına ben de şirketim adına 10.000 ₺ bağışla destek veriyorum. Allah'ın izniyle bu süreci dayanışma içerisinde atlatacağız.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar:

Bugün birlik ve dayanışma günü. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ın başlattığı #MilliDayanışmaKampanyasına hepimiz destek olalım. Ben de üç aylık maaşımı bağışlıyorum. Unutmayalım #bizbizeyeteriz ...

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten:

Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ın başlattığı #MilliDayanışmaKampanyasına üç aylık maaşımı bağışlıyorum

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın açıklamış olduğu #BirBizeYeterizTürkiyem Türkiye BayrağıKampanyasına ben de 3 maaşımı vererek katılıyorum.

Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün

Bu zor günleri atlatmak, alınan tedbirler gereği zor günler yaşayan vatandaşımıza bir nebze katkı olmak ve Cumhurbaşkanımızın sesine ses katmak üzere 3 aylık maaşımı Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlıyorum.

 

#milli-dayanisma #destek #sakarya #geyve

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs