“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyası Başlatıldı

Geyve Kaymakamlığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasını başlattı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de tehdit unsuru haline gelen Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılacak çalışmalara, salgın sebebiyle işsiz kalarak mağdur olan birçok vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve desteğe muhtaç vatandaşlarımıza ulaştırmak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem' çağrısıyla Milli Dayanışma Kampanyası başlatılmıştır.
Kaymakamımız İlyas MEMİŞ, vatandaşlarımızı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde koronavirüsle mücadele çalışmalarına destek amacıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na katılmaya davet etti.
Kaymakamımız İlyas MEMİŞ; kendisinin de 1 maaşını bağışlayarak kampanyaya katıldığını belirterek, ülkemizin çetin bir sınavdan geçtiği bu günlerde İlçemizde durumu müsait olan vatandaşlarımızın da kampanyaya destek vermesi çağırsında bulundu.
Cumhurbaşkanımızın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' çağrısıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası ilgili tüm bilgiler;
bizbizeyeteriz.gov.tr adresinde yer alıyor.

#bizbizeyeterizTürkiyem
https://www.iletisim.gov.tr/…/iletisim-baskanialtundan-mil…/

MEHMET AYDOĞAN

#biz #bize #yeteriz #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs