Geyve Milli Eğitim Müdürü DOĞAN'ın 23 NİSAN mesajı

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100. kuruluş yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor olmanın sevinç ve coşkusunu bir kez daha yaşıyoruz.

Bu yıl dünya ile eş zamanlı olarak mücadele ettiğimiz yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle, gönlümüzün istediği gibi çocuklarımızla kucaklaşamıyor, şenliklerimizi birlikte yapamıyoruz.
Her ne kadar içimizde bu burukluğu yaşıyor olsak da çocuklarımızın evlerinden anne, baba ve kardeşleriyle birlikte 23 Nisan ruhuna uygun nice güzelliği inşa edeceklerine tüm kalbimle inanıyorum.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un da tüm çocuklarımızdan talebi olduğu üzere, çocuklarımızı evlerinden 23 Nisan 100. yıl marşını söylemeye ve TBMM başkanımız Sayın Mustafa Şentop'un çağrısı doğrultusunda anne, babalarıyla birlikte 23 Nisan saat 21.00'de İstiklal Marşımızı evlerinin balkonundan okumaya davet ediyorum.

Ayrıca Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve 23 Nisan günü saat 9.30'da TRT EBA TV'de yayınlanacak olan 100.yıl kutlama programı özel yayınını, tüm çocuklarımızın ebeveynleriyle birlikte izlemeleri hususunu da hatırlatmak istiyorum.

Bu duygular içerisinde ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla taşıyacak çocuklarımız başta olmak üzere, tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden kutluyor, millet olarak sağlık ve huzur dolu nice bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum.

 

MEHMET AYDOĞAN

#dogan #23-nisan #mesaji #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs