EFSANE KAYMAKAM GEYVE'de

Geyve'de 2004-2008 yılları arasında kaymakamlık yapan Seyfettin Azizoğlu Geyve'deki dostlarını ziyarete geldi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyvelilerin unutamadığı Efsane Kaymakam Azizoğlu ile beraber arkadaşları Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Sakarya Fen Lisesi Öğretmeni Yusuf Subaşı, Özel İdare eski müdürü Resul Şenel ve iş adamı Yavuz Kaya'ya; Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye başkanı Murat Kaya, Eczacı Ali Kaya, Mimar Erdal Zeyrek ve Umurbey köyü muhtarı Osman Önal ev sahipliği yaptı. Yöresel Ürünler Merkezini gezdiler. Seyir Tepesinde çay içip hatıraları tazelediler. Yapımına öncülük ettiği Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevi binasını da gezen Azizoğlu duygusal anlar yaşadı. Misafirler, Geyve'den memnun bir şekilde ayrıldılar.

EFSANE KAYMAKAM'IN GEYVE'DEKİ HİZMETLERİ
Geyvelilerin Efsane Kaymakam olarak sevdikleri Artvin'li Seyfettin Azizoğlu; Geyve İlçesinde 04.10.2004 ile 23.08.2008 tarihleri arasında kaymakamlık yaptı. 
4 yıllık bu süre içinde Kaymakam Azizoğlu'nun Geyve için yaptığı çalışmalardan bazısı şunlardır: 5 ilköğretim okulu, Anadolu Lisesi, Kaymakamlık Kültür Merkezi, Devlet Hastanesi Acil Servisi, Sağlık Ocağının yenilenmesi, köy yolarının asfaltlanması ve sağlıklı içme suyuna kavuşturulması.. Sosyal yardıma muhtaç kişilerin yardımlarının düzenli ve istikrarlı olarak hak sahiplerine ulaştırılması konusundaki çalışmalara imza atan ve verdiği örnek mücadele ile gönüllerde taht kurdu. 

ECZACI ALİ KAYA ANLATIYOR
Benim siyasi görüşüm ile Kaymakam Azizoğlu'nun siyasi görüşü zıt olduğu halde ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı kendisini her zaman takdir etmişimdir. Bunun gibi çalışkan üç kaymakam daha gelse ilçemiz il olur.

#azizoglu #efsane #kaymakam #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs