YKS'ye gireceklere altın Öğütler

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş, YKS'ye girecek öğrencilere başarılar dileyip önemli uyarılarda bulundu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
ÖĞRENCİLER ŞANSLI
Okul müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgili şunları söyledi: 27 ve 28 Haziran 2020 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan YKS'ye girecek öğrenciler şanslıdır. Çünkü Koronovirüs dolayısıyla 2. dönem ders yapılamadı. Sınavda da Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya gibi derslerin birinci dönem işlenen konularından sorular çıkacak. İkinci dönemin zor konularından soru sorulmayacak. 
 
GEÇ KALMAYIN
Sınava giriş belgesi, kimlik gibi gerekli belgelerinizi yanınıza alınız. Akşam erken yatınız. Sabah erken kalkıp kahvaltınızı yapın. Sınav saatinden en az yarım saat önce okulun bahçesinde olunuz. Geç kalmayınız.
 
 
ZAMANI İYİ KULLANIN
Sınavda başarının temel şartlarından biri de panik yapmadan zamanı iyi kullanmaktır. Soruların tamamını okuyun. Mutlaka herkesin yapabileceği sorular vardır. Birçok öğrenci "Ben bu dersi yapamam" diye düşünerek; o sorulara bakmadan sınavdan erken çıkıyor.Zamanı iyi kullanın, son dakikaya kadar bekleyin.
#yks #ye-gireceklere #basarilar #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs