GEYVE'DE HİJYEN KURSU AÇILDI

Geyve Halk Eğitim Müdürlüğünde, Hijyen, kursu başladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü web sayfasında şu açıklamayı yaptı: Hijyen kursumuz maske, mesafe dezenfekte kuralları çerçevesinde başladı. Normalleşme sürecinde diğer kurslarımız da yavaş yavaş genel kurallara dikkat edilerek açılıyor. Kurslarımıza kayıt olmak için Müdürlüğümüze müracaat edebilirsiniz. 
Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi salonunda düzenlenen hijyen kursunu, Sağlık Meslek Lisesi öğretmeni Şeref Bulut veriyor.

 

DİĞER KURSLAR

Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışanların eğitimlerine yönelik kurslar, hijyen eğitimi kursları ve Türkiye İş Kurumu ile iş birliğinde açılan istihdama yönelik iş başı eğitimli meslek edindirme ve geliştirme kursları maske kullanılması, sosyal mesafe kurallarına uyulması (1,5 metre), hijyen kurallarına uyulması ve diğer tedbirlerin alınması şartıyla açılmaktadır.

 

MASKE

Yıkanabilir %100 pamuk maskelerimiz satışa hazır. Farklı kumaş seçenekleri ile üretime devam edeceğiz. Yetişkin , genç ve çocuk ölçülerinde dikilmiştir. Sipariş için ulaşabilirsiniz. Anne kız, anne oğul, baba kız ,baba oğul takımlarımız bulunmaktadır.

#geyve #hem #kurs #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs