TÜKETİCİ DEĞİL, ÜRETİCİ OKUL

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, tüketici değil, üretici öğrenci yetiştiriyor.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Sinan Bey MTAL müdürü Hasan Hüseyin Kurşun konuyla ilgili şunları söyledi:

 

TEKNOLOJİ ÜRETEN ÖĞRENCİ YETİŞTİRİYORUZ

Öğrenci ve öğretmenlerimize daha iyi eğitim ve öğretim imkânları sunarak, 2023 Türkiye vizyonunun gerektirdiği yenilikçi hedefleri yakalamayı hedefliyoruz. Geçen yıllarda bu alanda birçok yeni icatlar yaptık. Öğrencilerimiz yaptıkları bu icatlarla yarışmalarda birçok önemli ödüller de kazandılar.

Okulumuzun girişindeki güvenli öğrenci geçiş turnikesini yine kendi öğrencilerimizin eseridir.

Koronavirüs sürecinde kullanılmak üzere pedallı dezenfekte aleti yaptık. Yapmış olduğumuz bu makineyi birçok kurum ve kuruluşlara sattık. Adıyaman, İzmir, Diyarbakır, Balıkesir, Gaziantep, Maraş gibi illerden de talep var. Siparişleri yapıp göndereceğiz.

 

MEZUNLARIMIZ İŞSİZ KALMIYOR

Öğrenciler okulumuzu bitirip mezun olduklarında üniversiteye gidiyor ya da çevredeki fabrikalarda kolayca iş bulabiliyor. Okul sıralarında öğrendiği meslek sayesinde kendisine iş yeri de açabiliyor.

Geyve Sanayi esnafının çoğu bizim öğrencidir.

 

MESLEK DALLARIMIZ

Okulumuz Geyve'nin en büyük ve kapsamlı okuludur. 7 tane alanımız mevcuttur.

1.Elektrik ve Elektronik alanı,

2.Bilişim ve Teknoloji alanı,

3.Metal Teknolojileri alanı,

4.Mobilya Dekorasyon alanı,

5.Muhasebe ve Finans alanı,

6.Moda Tasarım alanı,

7. Çocuk Gelişimi alanı.

Bu alanlarda yedi yüzden fazla öğrenci eğitim-öğretim görmektedir.

 

KALFA ve USTALIK BELGESİ VERİYORUZ

Yukarıda saydığımız alanların dışında Çıraklık Mesleki Eğitim bünyesinde usta ve kalfa olmak isteyenlere 52 ayrı meslek alanında eğitim vermekteyiz.

Yine bunun yanında gündüzleri kendi işinde veya başka yerde çalışacağım ama meslek edinmek istiyorum diyenlere; yaşı kaç olursa olsun Açık Meslek Lisesi bünyesinde ortalama 150 öğrenciye eğitim veriyoruz.

 

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZ

Bu saydıklarımızın dışında 25 tane de özel eğitime muhtaç öğrencimiz var. Bunlara da okulumuzda eğitim vererek hayatı kazandırmaya çalışıyoruz.

 

YEDİDEN YETMİŞE 7/24 EĞİTİM

Sizin anlayacağınız; bizde öğrenciyi okul dışına göndermek yok. Her halükarda Yediden yetmişe öğrenciyi 7/24 okulun, eğitimin içinde tutuyoruz

Sayın veliler, sizleri ve çocuklarınızı da tecrübeli öğretmenlerin görev yaptığı, sağlık ve disiplin açısından güvenli olan okulumuza bekliyoruz. 

#geyve #sinanbey #mtal #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs