KAYMAKAM MEMİŞ'E UĞURLAMA YEMEĞİ

Geyve kaymakamlığından Balikesir ilinin Burhaniye ilçesine kaymakam olarak atanan İlyas Memiş için uğurlama yemeği düzenlendi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

KATILIM ÇOK OLDU

Geyve Belediyesi Yöresel Ürünler Merkezinde nezih bir ortamda düzenlenen uğurlama yemeğine Kaymakam İlyas Memiş, eşi Gülcan hanım, Taraklı Kaymakamı Abdullah Aslantürk, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Yazı İşleri Müdürü Atilla Vardar ve Kaymakamlık personeli, siyasi parti ilçe başkanları, Jandarma Komutanı Teğ. Mehmet Kütük, Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, daire amirleri, okul müdürleri, gaziler, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaf katıldı. Programı emekli öğretmen Mehmet Aydoğan sundu.

 

ABİ KARDEŞ GİBİYDİK

Geyve Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen yemeğe gelenlerin ateşleri ölçüldü. Yemek duasını, Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun yaptırdı. Belediye Başkanı Murat Kaya konuşmasında kaymakam İlyas Memiş ile birlikte abi -kardeş uyumu içerisinde yapılan hizmetleri anlattı ve yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam İlyas Memiş konuşmasında: Geyve'nin doğası ve tarihi değerini anlattı. Yapılan hizmetler ile ilgili bilgiler verdi. Katılımcılara teşekkür ederek helallik istedi. Katılımcılar da haklarını helal ettiler.

Kaymakam İlyas Memiş'e Belediye Başkanı Murat Kaya, Yazı İşleri Müdürü Atilla Vardar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ekrem Uysal, emekli öğretmen Mehmet Aydoğan hediyelerini sundular.

 

#kaymakam #memis #yemek #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs