SAĞLIKÇI OLMAK İSTEYENLERİN TERCİH EDECEĞİ OKUL

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Çil: "2019-2020 öğretim yılında ortaokuldan mezun olan ve sağlık hizmetleri alanında okumak isteyen öğrencilerin okulumuzu tercih etmelerini bekliyoruz." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

SAĞLIK PERSONELİ YETİŞTİRİYORUZ

Okul müdürü Metin Çil konuyla ilgili şunları söyledi: Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sağlık hizmetleri alanında Hemşire yardımcısı, Ebe yardımcısı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği olmak üzere üç dalda eğitim veriyoruz.

Okulumuz, sağlık alanında eğitim almak, sağlık sektöründe çalışmak isteyen gençler için uygun olan ilçemizdeki tek okuldur.

Mezunlarımız, sağlık hizmeti veren kuruluşlarda Teknisyen olarak çalışabilmektedirler.

Ayrıca öğrencilerimiz, sağlık alanında eğitim veren yüksek okullara ek puan alarak girebilmekte ve AYT sınavı sonuçlarına göre 4 yıllık lisan bölümlerine geçebilmektedir.

 

SOSYAL ETKİNLİKLERDE ÖNCÜYÜZ

Tecrübeli öğretmen kadromuz ile öğrencileri akademik ve mesleki yönden en iyi şekilde yetiştiriyoruz. Bunun yanı sıra masa tenisi, voleybol, münazara, tiyatro, satranç gibi sosyal etkinlilerde de Geyve'nin en aktif okuluyuz.

8.sınıftan mezun olan öğrencilerin, okulumuzu tercih etmelerini bekliyoruz.

#saglik #meslek #lisesi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs