Başarının adresi, Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi...

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Okul idaresi bu konuda şunları söyledi:

KÖKLÜ BİR OKULUZ

 8.sınıftan mezun olan öğrenciler, Geyve'nin en eski Liselerinden biri olan okulumuzu tercih etmeniz, menfaatiniz icabıdır.

Okulumuz, akademik, kültürel, sportif ve proje alanlarında köklü bir okuldur. Bu alanda birçok başarı ödüllerimiz mevcuttur.

 

GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Okul olarak misyonumuz; genç ve dinamik öğretmen kadromuz önderliğinde; bilimin ışığında yürüyen genç nesiller yetiştirmek ve gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlamaktır.

 Bu amaçla okulumuzda sürekli deneme sınavları yapılmaktadır.

Ayrıca okulumuzda, öğrencilerle daha yakından ilgilenmek, sorunlarını daha hızlı çözebilmek adına koçluk sistemi uygulanmaktadır.

Okulumuzda kitap okuma saatleri, bilimsel proje faaliyetleri, sosyal etkinlikler düzenlenmekte olup, öğrencilerimizin sosyo- kültürel gelişimleri açısından okul gezileri düzenlenmektedir.

Tüm bu faaliyetler ve daha fazlası için, Elvan Bey Anadolu Lisesi ailesi olarak, 8.sınıftan mezun olan öğrenciler, sizleri de aramızda görmeyi umut ediyoruz.

#geyve #elanbey #lisesi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs