SAKARYA'DA ÖRNEK OKUL

Geyve Anadolu Lisesi hem akademik başarının hem de etkinliklerin merkezi olan örnek bir okuldur.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgili şunları söyledi: Öğrencilerin akademik yönden başarılı olabilmesi için, okulun fiziki koşullarının da uygun olması gerekir. Bunun için rengarenk çiçeklerle bezenmiş güzel bir bahçemiz var.

SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR

"Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur." sözünden yola çıkarak; çeşitli enstrümanlarla dolu müzik atölyemiz, resim atölyemizin yanı sıra şimdi de tam teşekküllü spor salonu oluşturduk. Öğrencilerimiz bilginin yanında yeteneğine göre; boş vaktini resim, müzik ve spor ile uğraşarak değerlendirecektir.

Spor salonumuzda masa tenisi, mekik sehpası, barfiks seti, halter takımı, dambıl seti, kondisyon aletleri, ayaklı boks ringleri ve eldiveni, kas geliştirme aletleri, fitnes takımı, spor kurallarını içeren duvar görselleri vs. mevcuttur. Okullar açıldığı zaman öğretmen ve öğrencilerimiz bu imkanlardan faydalanacaktır. Okulumuz hem akademik başarının hem de sportif etkinliklerin merkezidir.

#gal #spor #salon #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs