KAYMAKAM KUTLU "REHAVETE KAPILMAYALIM"

Gazeteci öğretmen Mehmet Aydoğan, göreve yeni başlayan Geyve Kaymakamı Mustafa Kutlu'yu makamında ziyaret etti.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE'DE İNSAN YEŞİLE HASRET DUYMAZ

Geyve Kaymakamı Mustafa Kutlu görüşme sırasında şunları söyledi: Geyve'ye Kaymakam olarak atanmaktan memnunum. İnsan Geyve'de yeşile hasret kalmaz. Çünkü yeşilin her tonu mevcut. Meyvenin her çeşidi yetişmekte... Çalışkan ve cana yakın olan Geyve'nin insanları her türlü güzel hizmete layıktır.

 

VİRÜSE DİKKAT

Cennet gibi güzel olan Geyve ilçemizin halkından rehavete kapılmamalarını ve koronavirüs tedbirlerine uymalarını rica ediyorum. Koronavirüsten kurtulup eskisi gibi normal hayata dönmek için gerekli olan maske, mesafe ve el temizliğine dikkat edersek, inşallah bu tehlikeden bir an evvel kurtuluruz.

 

BİRİNCİ ÖNCÜLÜĞÜM EĞİTİM

Bir ülkenin kalkınması için eğitim şarttır. Bunun için Kaymakam olarak benim birinci öncülüğüm eğitimdir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek, uzaktan eğitime ulaşamayacak okullara, çocuklara yardımcı olacağım. Eğitim ve öğretim için gerekli desteği sağlıyacağım. Yeni ders yılında tüm öğrencilere başarılar, Geyvelilere sağlıklı günler diliyorum.

 

#geyve #kaymakam #egitim #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs