GEYVE'DEKİ OKULLAR EĞİTİME HAZIR

Gazeteci Öğretmen Mehmet Aydoğan, Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ile görüştü. Milli Eğitim Müdürü Doğan: " İlçemizdeki bütün okullarda Koranavirüs tedbirleri alındı, 2020-2021 eğitim-öğretim yılına hazırız. Öğrencileri özlemle bekliyoruz." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

OKULLAR HAZIR 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, ilçede bulunan okullarda incelemelerde bulundu.

Uzaktan Eğitim Süreci ve Hijyen Şartlarının Geliştirilmesinin yanı sıra, 21 Eylül'de başlayacak olan Yüz Yüze Eğitim ile ilgili okulları yerinde inceleyerek, okul müdürlerinden bilgi aldı. Okullara dezenfekte malzemesi temin edildi. Geyve'de bulunan bütün okullar; Milli Eğitim Bakanlığının gönderdiği " Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartları Kılavuzu" doğrultusunda eğitim ve öğretime hazırdır. 

Öğrenci sayısını seyrekleştirmek için sınıflar gruplara ayrıldı. Öğrencilerin yarısı bugün, diğer yarısı yarın gelerek; 30 ar dakikalık 5 ders yapacaklar. Uzak mahallelerden taşımalı sistem yine devam edecek. Veliler de bu konuda bilgilendirildiler.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ 

21 Eylül Pazartesi günü özel eğitim okulları, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf çocukları, velilerin isteği ile yüz yüze eğitime başlayacak. Öğrencilerin sağlıklı eğitim alabilmeleri için, okullarda her türlü önlemler alınmıştır. Çocukların okul dışında uzaktan eğitim almalarında velilerimizin hassas davranmalarını ve çocukların Eba'daki dersleri takip etmelerini bekliyoruz. Çünkü başarı ancak veli ve okul işbirliğiyle sağlanır. 

Yeni ders yılının ülkemize, milletimize ve Geyve'mize hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allah'tan diliyorum.

 

#geyve #okullar #hazir #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs