ÖZEL GEYVE SİMYA KOLEJİ

Özel Geyve Simya Koleji müdürü Yüksel Şahin: "Sayın veliler, biz güçlü kadromuzla geleceğimize şekil veren öğrencilerimizi yetiştirmeye hazırız. Siz de geleceğiniz için Simyayı seçin." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Özel Geyve Simya Koleji müdürü Yüksel Şahin konuyla ilgili şunları söyledi: 21 Eylül’den itibaren minik Simyacılarımızla buluştuk. Uzun bir aradan sonra çocuklarımızın eğitim alanındaki eksiklerini gidermek için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaktayız.

Geleceğimizin parlayan yıldızları çocuklarımızın sağlığı için tüm hijyen kurallarını en üst seviyede tutarak onlara güvenli bir ortam hazırladık. Güçlü kadromuzun yardımıyla eğitim ve öğretimi onlar için eğlenceli hale getirdik.

Sosyal mesafe kurallarına uyarak, eğlenceli aktiviteler düzenleyerek onları öğretimde aktif kıldık. Geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirirken uyguladığımız temel prensibimiz; paylaşımcı, duyarlı ve ahlaklı bireyler yetiştirmek.

Sayın veliler, biz güçlü kadromuzla geleceğimize şekil veren öğrencilerimizi yetiştirmeye hazırız. Siz de geleceğiniz için Simyayı seçin.

#ozel #simya #koleji #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs