DOĞANTEPE YBO "OKULUM TEMİZ BELGESİ" ALDI

Geyve'de ilk defa "Okulum Temiz" belgesini hak eden okul, Doğantepe Şehit Erkan Eren Yatılı Bölge Ortaokulu oldu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE işbirliğinde hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Önleme Kılavuzuna" uygun olarak MEB Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından yapılan denetleme sonucunda; Geyve ilçesinde "Okulum Temiz Belgesi"ni almaya hak kazanan ilk kurum olmuştur.

15.10.2020 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen törende Okulum Temiz Belgesini kurum adına Okul Müdürü Adem Çavdar'a takdim edilmiştir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Adem Çavdar: "Okulum temiz belgesi için başta Müdür Başyardımcımız Huriye Çavdar, Müdür Yardımcımız Cengiz Öztürk ve pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcımız Filiz Karaben olmak üzere temizlik personeli ve sponsorluk yapan Sakarya Okullar Pazarına teşekkür ederim. Okullarımız evlerimizden sonra en güvenli yerdir. Velilerimizin hassasiyeti ve katkıları ile Koronavirüs sürecini daha sağlıklı bir şekilde atlatabileceğiz.

Okulumuzu, çocuklarımız için temiz tutmaya devam edeceğiz.

 

#geyve #dogantepe #ybo #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs