Geyve de Fidanlar Toprakla Buluştu...

Geyve İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü tarafından organize edilen bir program ile, " 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı " kutlandı.
Editör Editör

Programa; İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu, Belediye Başkanı Murat Kaya, Protokol Üyeleri, Kurum Yöneticileri, İşletme Şefleri, İşletme Orman Muhafaza Memurları ve görevliler katıldı.

İşletme Müdürlüğü bahçesinde, İşletme Müdürü Celalettin Kaba konuklarına kısa bilgiler verdi. Kaba, konuşmasında özetle şunları söyledi, " 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan kararname ile 11 Kasım günü Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edildi. Konunun amacı; ormanları koruması, geliştirilmesi ve yetiştirilmesi hususlarında vatandaşlarımızın nezninde algı yaratılması. Ormanların faydaları saymakla bitmez. Bu çerçevede bu günden itibaren 3 ayrı sahamızda 500 adet fidanı toprakla buluşturacağız. Bu süreçte sayıyı 50 bine çıkarmayı hedefliyoruz " dedi.

Programa katılanlar birlikte, Soğuksu İşletme Şefliği sorumluluk sahasında ki sahada fidan dikti. Fidan diken konukların yaptıkları işin sorumluluğu ve keyfi yüzlerine yansıdı.

Namık Cihan

#fidan #geyve

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs